Dietetician

Dr Joanna Gawlikowska

Vita Shake este un produs creat cu pasiune, cunoștințe și angajament. Dr. Joanna Gawlikowska, dieteticiană experimentată și pasionată de un stil de viață sănătos, este coautorul succesului său.

Un doctor calificat în medicină estetică. Absolventă a studiilor medicale la Collegium Medicum al Universității Jagiellonian. Ea a obținut calificările și cunoștințele de medicină estetică și anti-îmbătrânire în cadrul studiilor postuniversitare „Medicină estetică pentru doctori” la Katowice School of Economics. Discursul ei de diplomă prezintă concluziile sale cu privire la impactul unei diete asupra stării pielii și a îmbătrânirii și o analiză a metodelor de încetinire a proceselor de îmbătrânire.

 

Întrebați dieteticianul

Este pasionată de medicina nutrițională, ramura medicinii care permite examinarea eficientă a nevoilor nutriționale ale pacientului și recomandarea modificărilor specifice din dieta pacientului pentru a preveni sau a atenua diferite tipuri de boli. Și-a sporit cunoștințele de dietetică și medicină nutrițională în cadrul studiilor postuniversitare „Nutriția în sănătate și boli” la Collegium Medicum de la Universitatea Jagiellonian. În practica de zi cu zi, ea se concentrează pe promovarea activă a sănătății, deoarece consideră că alimentația potrivită este baza sănătății și a longevității.

Un consultant calificat în programul de intoleranță alimentară LEAP (stil de viață alimentație și performanță). Programul este dezvoltat pe baza rezultatelor MRT (Mediator Release Test) și este adaptat exact de către un consultant la nevoile fiecărui pacient. Astfel, un nou stil de nutriție personalizat poate fi creat pentru a elimina și a atenua manifestările bolii și pentru a reduce inflamațiile cauzate de intoleranțele alimentare.

Membră a Societății Poloneze de Medicină Estetică și Anti-îmbătrânire.

Ea continuă să-și ridice calificările și participă la numeroase cursuri de formare și conferințe academice despre medicamente estetice, nutriționale și anti-îmbătrânire.

Ceea ce mănânci și bei afectează durata și, în primul rând, calitatea vieții tale

Această afirmație subscrie la ipotezele medicinii anti-îmbătrânire, ceea ce sugerează că factorii genetici decid cu privire la durata vieții noastre doar în procent de 20%, în timp ce procentul de 80% este determinat de stilul nostru de viață, dieta și mediul înconjurător.

Cu Vita Shakes, Livioon Company satisface nevoile tuturor. Datorită acestor shake-uri, putem rămâne în formă ușor și putem avea grijă de noi înșine.

Lucrând cu o echipă de experți în tehnologie, am dezvoltat o compoziție a Shake-ului care oferă cel mai bun complex de vitamine și minerale. Toate Shake-urile sunt bogate în proteine și fibre, fiind în același timp lipsite de soia, gluten și zahăr. Pregătirea lor este foarte ușoară – le puteți bea mereu și peste tot.

Recomand cu încredere Vita Shake ca înlocuitor pentru una sau două mese pe zi. Compoziția ingredientelor vă va permite să slăbiți și să rămâneți sănătoși. Putem considera că este un exemplu de superalimente concentrate.

Dr Joanna Gawlikowska
Doctor calificat de medicină estetică.

See our catalog